Retouren

 

Het kan gebeuren dat er iets mis is gegaan met de bestelling, je hebt het verkeerde artikel ontvangen of besteld of je bent niet tevreden over het product cq apparaat, dan heb je altijd de mogelijkheid om je bestelling retour te sturen. Je hebt 14 dagen de tijd om te bedenken of je blij bent of klopt met datgeen je hebt ontvangen. De termijn gaat in op de dag van ontvangst. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je mag een apparaat slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het apparaat wenst te behouden. Mocht het zo zijn dat je besluit de bestelling of een deel van de bestelling retour te willen sturen, dan kun je gebruikmaken van het retourformulier herroepingsrecht. Het formulier kun je ingevuld sturen naar garantie@red-sand.nl of, wat makkelijker is, door een reply te geven op de bestelling, omdat daar bijna alle gegevens in staan, je vult hetgeen wat je retour wilt sturen . Neem aan dat je begrijpt dat je alleen producten en/of apparaten kunt retour sturen die niet gebruikt zijn. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, verstuur je apparaat of product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retour.

Voor de volledige tekst verwijzen we je naar artikel 6, 7 en 8 van de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het product of het heeft bij nader inzien gebreken en je wilt wel een vervangend product ontvangen, dan is er de mogelijkheid tot ruiling. Stuur ook een email naar  garantie@red-sand.nl of neem contact  met ons op. Mocht de bestelling direct bij aankomst beschadigd zijn, laat het ons het dan zo snel mogelijk weten, zodat we een oplossing kunnen bieden.

 

 

Retouren op een rijtje

Zichttermijn van 14 dagen

 

Mogelijkheid met 14 dagen te verlengen

 

14 dagen om retour te sturen

Gratis retour zenden

Mogelijkheid tot ruiling

garantie@red-sand.nl

 

06 4625 7696

 

Retourformulier herroepingsrecht

 

Direct bij ontvangst beschadigd of iets mis

Neem contact met ons op of stuur een email en we gaan zorgen voor een oplossing

Je wilt gebruik maken van het herroepingsrecht

(Dit is een verkorte versie. Lees de volledige versie van het herroepingsrecht linksboven)

Je ontvangt een email met daarin een link voor het aanmaken van een retourlabel. Gaarne dit label binnen 14 dagen aanmaken en de bestelling retour sturen. Het retour zenden is gratis en gaat op rekening van Redsand. Na ontvangst van de producten, ontvang je het aankoop bedrag incl de verzendkosten(indien van toepassing) retour binnen 14 dagen na je aanmelding. Mits het apparaat of product in goede order retour ontvangen is. Meestal wordt het bedrag binnen 5 werkdagen overgemaakt via de door jouw gebruikte betaalmethode.

Je wilt een deel van de bestelling retour sturen.

Je ontvangt een email met daarin een link voor het aanmaken van een retourlabel. Gaarne dit label binnen 14 dagen aanmaken en de producten retour sturen. Het retour zenden is gratis en gaat op rekening van Redsand. Na ontvangst van de producten, ontvang je het aankoop bedrag van die producten retour binnen 14 dagen na je aanmelding. Mits het apparaat of product in goede order retour ontvangen is. Hoop dat je begrijpt dat we de verzendkosten niet terugbetalen. Meestal wordt het bedrag binnen 5 werkdagen overgemaakt via de door jouw gebruikte betaalmethode.

Ruiling

Redsand stuurt een vervangend apparaat of artikel op. Je kunt dezelfde verpakking of originele doos gebruiken om het vorige artikel of apparaat retour te sturen. Je vindt in de zending van het vervangend artikel een retour sticker of ontvangt een email om een retour sticker aan te maken om het vervangende apparaat retour te sturen.

De bestelling komt niet aan.

Is gelukkig nog niet voorgekomen. Zijn we best trots op.

We gaan een nieuwe zending sturen en, wanneer mogelijk, onderzoeken waar de zending is gebleven.